Your browser fingerprint:

CarboHyll, 40 cpr

ProFecund

 

16.00 lei
- +
Contribuie la reducerea balonarii

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Livrare gratuita la comenzi mai mari de 129 de lei

CarboHyll este un supliment alimentar dozat sub forma de comprimate, ce contine 200 mg carbune activ per comprimat.

Carbunele activ contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente.*

*Conform Regulamentului (UE) 432/2012, efectul benefic al carbunelui activ se poate obtine in cazul consumului de 1 gram cu cel putin 30 minute inainte de masa si de 1 gram imediat dupa masa.

Cand este ingerat, carbunele activ poate fixa pe suprafata sa substante toxice din intestin si astfel poate preveni absorbtia lor in organism. Aceasta fixare poarta numele de adsorbtie, un fenomen fizico-chimic ce presupune atragerea atomilor, a ionilor sau a moleculelor dintr-un gaz sau lichid catre o suprafata solida. Daca sunt captate, toxinele sunt eliminate prin fecale, carbunele nefiind absorbit la niciun nivel al tractului digestiv.

  • Stari de balonare;
  • Disconfort abdominal cauzat de flatulenta.

Adulti si copii peste 12 ani: Cate 5 comprimate de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficienta de apa, dupa mesele principale, la nevoie sau sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Atentionari

Nu se recomanda consumul de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului, femei insarcinate sau care alapteaza, copii cu varsta sub 12 ani. Nu se recomanda in caz de blocare totala/partiala intestinala (inclusiv constipatie cronica), hemoragii intestinale sau in caz de interventii chirurgicale recente.

Ingrediente active (per comprimat)

200 mg carbune activ.