Your browser fingerprint:

Refflor Forte, 10 caps.

ProFecund

 

19.00 lei
- +
Tulpini de bacterii benefice pentru calmarea simptomelor acute din sindromul de colon iritabil si refacerea rapida a florei intestinale la adulti.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Livrare gratuita la comenzi mai mari de 129 de lei

Cap de serie al gamei Refflor, produsul Forte pentru adulti, cu cele 10 miliarde UFC pe capsula, a fost ani de zile cel mai puternic probiotic din farmaciile romanesti.

Concentratia nu este lipsita de relevanta: colonizarea tractului intestinal dupa utilizarea antibioticului este cu atat mai rapida, cu cat numarul bacteriilor trimise sa recolonizeze flora afectata este mai mare.

Lupta impotriva simptomelor acute din sindromul colonului iritabil - durere in partea inferioara a abdomenului, balonare dupa masa, eliminare excesiva de gaze, constipatie alternand cu diaree.

Probioticele intaresc sistemul imunitar si ajuta la refacerea echilibrului natural al florei intestinale, al carei rol este esential in mai multe procese de care depinde sanatatea organismului.

 

  • potenteaza efectul antibioticelor: se reduce doza necesara si efectele adverse si sporeste eficienta tratamentului
  •  trei tulpini de bacterii benefice cu eficienta clinica dovedita
  • reface echilibrul florei intestinale
  • multiple efecte benefice la nivelul organismului, inclusiv prin contributia la cresterea imunitatii
  • lupta impotriva simptomelor acute din sindromul colonului iritabil. Sindromul de intestin iritabil este o tulburare intestinala functionala, una dintre cele mai comune afectiuni gastrointestinale. Afectiunea este asociata cu o stare generala proasta, care variaza in intensitate de la slabiciune pana la depresie
  • normalizeaza scaunele
  • adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale
  • tulburari de tranzit (constipatie, diaree)
  • simptomatologia acuta din cadrul sindromului de colon iritabil

In timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, pentru refacerea florei intestinale afectate, se recomanda administrarea a 2 capsule  pe zi (sau conform sfatului medicului ori farmacistului);
Se administreaza in perioada de acutizare a simptomatologiei din sindromul colonului iritabil, pentru refacerea florei intestinale afectate. Se recomanda administrarea a 1 - 2 capsule pe zi (sau conform sfatului medicului/farmacistului)

Forma de prezentare

1 blister x 10 capsule vegetale

Ingrediente (per capsula)

10 miliarde culturi vii de:

Bifidobacterium bifidum 15%
Lactobacillus helveticus HA-122  60%
Lacticaseibacillus paracasei HA-108  25%